Ju keni nevoje te

Sherbime web

Investoni ne

Sherbime web

Per nje te ardhme me te mire

aiGot - Sherbime Web

Menyra per te bere dicka realitet eshte te ndalosh se foluri per te dhe te fillosh ta besh!

Ne ofrojme sherbime te ndryshme per faqe interneti dhe prezencen e nje biznesi ne internet, optimizim te faqeve tuaj ne motorrat e kerkimit ne internet, sherbime ne Cloud, suport teknik dhe mirembajtje faqesh interneti, sherbime email te dedikuar dhe profesionale dhe te tjera.

aiGot i mundeson cdo biznesi te behet pjese e botes se internetit duke perdorur mjete te thjeshta dhe te perballueshme online. Me ne, biznesi juaj do te jete me afer klienteve, duke u mundesuar atyre sherbimet per te cilat ata kane nevoje.

Sherbime web

Gjithcka qe arrini ta imagjinoni eshte e vertete!

Per ne e pamundura eshte vetem nje opinion!

Eksperte te fushes

Cmime te perballueshme

Zgjidhje per probleme komplekse

Standarte te larta

Sherbime Web

Sherbime

Ne e duam & e dime mire punen qe bejme!

Testoni aspekte te ndryshem te faqes tuaj te internetit FALAS!

AUDITUES I FAQES SE INTERNETIT

Audituesi i faqeve te internetit analizon dhe kontrollon faqen tuaj te internetit, per te pare sesa mire eshte e ndertuar per te patur sukses online. Pas kesaj analize ne do ju mundesojme nje raport ne lidhje me problematikat dhe ato qe mund te beni per ti permiresuar ato.

Ju mund te implementoni shume nga keto keshilla vete menjehere, dhe aiGot mund te ofroje sherbime shtese per tu ndihmuar. Kontrolluesi i faqeve analizon 4 aspekte qe jane te rendesishem per suksesin online:

– Menyren e prezantimit te faqes se internetit

– Aksesimin e faqes ne motoret e kerkimit online

– Sigurine e faqes tuaj te internetit

– Shpejtesine e faqes

 

Prezantimi i faqes se internetit

Aksesimin e faqes online

Sigurine e faqes

Shpejtesine e faqes 

Si punojme ne

Mos ji i ngarkuar me pune – ji produktiv!
01.

Prezantimi me njeri tjetrin

Si fillim, prezantohemi me njeri tjetrin. Ne do te takohemi, do te diskutojme dhe mesojme me shume per ju. Do te njohim idete, strategjite dhe ato qe ju doni te arrini. Gjtihashtu, aiGot do te prezantoj veten. Ju mund te dini per ne gjithcka qe ju nevojitet per te ndertuar, mbi te gjitha, nje marredhenie te bazuar ne besim.

02.

Planifikimi

Identifikimi i atyre qe ju nevojiten ne terma te permbajtjes, specifikave dhe elementeve te dizanjit. Eshte thelbesore qe per suksesin tone te perbashket ti njohim mire klientet tane, ne menyre qe te krijojme zgjidhjen e personalizuar qe u nevojitet.

03.

Implementimi

Gjate kesaj faze, skuadra jone ekzekuton dhe implementon te gjithe planin e hartuar paraprakisht dhe te miratuar nga klienti. Pasi plani eshte kryer dhe kontrolluar, ne do ta vendosim ne pune projektin dhe do ti japim atij jete.

04.

Rezultatet

Puna konsiderohet e mbaruar kur rezultatet arrijne qellimet dhe diskutimet e te shkruares behen te arritshme. Ne kete faze eshte shume e rendesishme, analizimi i feedback-ut te klientit.

Ne e dime si funksionon!

Transparent me ju, pa cmime surprize

Ne do te krijojme nje projekt propozim per do tju komunikojme ne cdo faze tarifat perkatese. Ju nuk do te kapeni ne befasi nga pagesa shtese ose shpenzime ekstra gjate rruges. Ne do te jemi gjithmone transparent me ju per ate qe faqja juaj e internetit ka nevoje dhe per ate qe nuk eshte aspak e nevojshme. Ju mund te na besoni ne cdo hap te ketij rrugetimi.