Aftesite & Sherbimet Tona

Mirembajtje Faqe Interneti Email Konsulence

Ne thjeshtezojme Internetin

Faqe Interneti

Skuadra jone ju mundeson faqe interneti terheqese dhe profesionale per biznese te permasave te ndryshme. Qellimet tona jane performance e larte, faqe interneti te sigurta dhe fleksibel, te pershtatme per tu hapur kudo, ne desktop, tablet apo smart phone.

Konsulence IT

Ne ofrojme suport per cdo nevoje te mundshme IT. Asistence, kontroll dhe implementim te zgjidhjeve te ndryshme te teknologjise se informacionit.

Email te Personalizuar

Implementim, konfigurim dhe menaxhim emailesh profesional dhe te personalizuar per ndermarrjen tuaj, duke i shtuar keshtu vlere dhe profesionalizem, aktivitetit te biznesit tuaj

SEO

SEO, ose Optimizimi i Biznesit tuaj ne Motoret e Kerkimit, ka te bej me zbulimin e asaj qe audienca e klienteve kerkon dhe perpjekja per te mare sa me shume nga kjo audience ne menyre natyrale.

Rrjete Sociale

Marketingu nga rrjetet sociale eshte perdorimi i rrjeteve sociale per tu lidhur me audiencen tuaj per te krijuar imazhin e markes tuaj, rritur shitjet, dhe per te rritur trafikun ne faqen tuaj te internetit. Ne ju ndihmojme te menaxhoni rrjete tuaj sociale!

Sherbime Cloud

Me keto sherbime IT ju japim ju fuqine per te bashkepunuar duke perdorur Internetin per te rritur eficencen e biznesit tuaj dhe per tu thjeshtesuar punen punonjesve tuaj.

Mirembajtje faqe interneti

Skuadra jone ju mbeshtet, perditeson, permireson dhe i jep siguri faqeve tuaja te internetit, bazuar ne nevojat tuaja. Planet tone te mirembajtjeve te faqeve te internetit, jane te personalizuara ne varesi te klientit dhe asaj qe ai apo kompania e tij perfaqeson. Ne mbrojme imazhin dhe marken tuaj dhe garantojme nje faqe interneti te sigurte per klientet tuaj.

Me ne permiresoni biznesin tuaj!

Mirembajtje Faqe Interneti Email Konsulence

Shfaqu online me nje faqe internet profesionale, me nje dyqan online ose me nje portofol te sherbimeve qe ofron. Me ne ju mund te ktheni cdo ide ne realitet.

Hidhini nje sy krijimit tone te fundit. Thjeshte dhe bukur Pajteg