Sherbime te Teknologjise se Informacionit

Sherbime te Teknologjise se Informacionit

Ndertoni suksesin tuaj online

Rreth kompanise tone

Ne jemi partneri juaj i besuar!

Tek ne gjeni te gjitha sherbimet e teknologjise se informacionit

aiGot eshte nje kompani per Sherbime te Teknologjise se Informacionit  me nje objektiv te qarte – te mundesoj per klientet zgjidhje IT, inovative dhe kosto efektive. Misioni jone eshte te mundesojme zgjidhje me cilesine me te larte ne treg. Ne ofrojme sherbime inovative, konkurues duke vleresuar dhe degjuar perhere klientin. Ne perkushtohemi per te mundesuar zgjidhjen me te mire dhe me te perballueshme per te plotesuar nevojat e klienteve.

kompani interneti

Parimet e punes tone

01.

Cilesi

Ne nuk kerkojme te kemi shume kliente dhe te bejme punen per te mos u rikthyer feedback-ut te klientit. Ne nuk zgjedhim kete rruge per te pasur pune me volum, ne jemi e kunderta. Ne duam kliente qe te na besojne , pelqejne dhe te kthehen here pas here te ne.

02.

Rezultate

Ne kujdesemi per biznesin tuaj, prezencen tuaj online, faqet e internetit, emailet duke analizuar rezultatet, pa justifikime. Ne lidhim cdo faze me njera tjetren nga vija e fundit deri ne fillim per te mundesuar rezultatet maksimale.

03.

Transparence

Let ta pranojme qe asnje nuk eshte perfekt dhe te gjithe bejne gabime. Nese ne bejme gabime, ne i pranojme, i zgjidhim dhe vazhdojme punen. Ne nuk i frikesohemi gabimeve. Ne inkurajojme skuadren tone te marri riskun persiper, sepse kjo qasje sjell inovacionin. Jemi te besuarit e shume kompanive te medha nder to dhe Midea Albania

04.

Zgjidhje te personalizuara

Shume kompani bazohen ne sherbime te pergjithshme, qe konsiston ne nje zgjidhje pergjithesuese, standarte dhe aplikimi i kesaj zgjidhjeje per nje numer te madhe klientesh. Ne e dime mire qe cdo ndermarrje eshte unike, dhe e pershtasim stategjine tone te zhvillimit te projekteve me nevojat e klienteve.

Pse te na zgjidhni ne

Zgjidhje me performance te larte

Ne ofrojme zgjidhe te teknologjise se informacionit te nje cilesie te larte, te avancuara teknologjikisht & me performance te larte. Zgjidhje tona nuk jane vetem te bukura vizualisht dhe te lehta per tu perdorur por jane gjithashtu zgjidhje me nje performance te larte, te cilat garantojne rezultat e kerkuara.

Ne jemi te orientuar nga thjeshtesia

Ne zgjedhim menyrat me te thjeshta, qe do te permbushin me sukses nje detyre, nga te gjitha menyrat e mundshme. Per shembull, faqet e thjeshta te internetit ngarkohen dhe punojne shpejt, perdoren lehtesisht dhe shfaqin me pak probleme.

Suport teknik online 24/7

Ne jemi te gatshem per te ndihmuar klientet tane, ne cdo kohe, cdo dite. Nese klienti jone ka nevoje per asistencen tone teknike, ne do te jemi gjithmone te gatshem te ndihmojme. Skuadra jone kontaktohet lehtesisht me email, ne numrin e celularit ose ne rrjetet sociale.

Ofrojme siguri per klientet tane

Ne ofrojme siguri per klientet tane dhe ne kete menyre kliente tane garantojne siguri per klientet e tyre. Siguria eshte jashtezakonisht e rendesishme per boten virtuale te internetit. me ne, te dhenat dhe parate tuaja jane te sigurta

Inovative dhe Pasionante per punen qe bejme

Pasioni jone per inovacionin dhe kreativitetin, na ben ne partnerin ideal per sherbimet e ndryshme IT. Ne vazhdimisht hulumtojme per te gjetur menyra te reja per te rritur dhe permiresuar prezencen online te klienteve tane.

Cmime te perballueshme

Cmimet tona jane konkurente dhe te drejta. Me ne nuk ka fatura surprize. Cdo shpenzim i papritur dhe shtese do te aprovohet patjeter paraprakisht nga ju. kjo eshte menyra qe ne na pelqejne te na trajtojme dhe ne keshtu i trajtojme klientet tane.

Sherbime te Teknologjise se Informacionit

Ne jemi te hapur per cdo projekt & marreveshje te re

Keni nje projekt per te diskutuar me ne? Le ta diskutojme!

Sherbime te Teknologjise se Informacionit